Кандидатът на „БСП за България“ за кмет на Ловеч Борислав Илевски закри предизборната си кампания

Окт 27, 2023 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 1085

27.10.2023

Кандидатът на „БСП за България“ за кмет Борислав Илевски закри предизборната си кампания пред избиратели в градското читалище. Пред членовете и симпатизантите на партията той заяви, че се е включил в кметската надпревара заради годините безхаберие на местната власт и неглижирането на проблемите на жителите на общината. Той очерта някои от най-наболелите проблеми в общината - водоснабдяване, електрозахранване, течащи сгради, нерегламентирани сметища, липса на детски градини, производства, замърсяващи въздуха и водата. 

Илевски очерта и управленските си цели: социална защита на човешкото достойнство, граждански права и интересите на хората; икономически растеж, подобряване на градската среда и качеството на живот; съхраняване на културно-историческото наследство и превръщане на общината в най-привлекателна туристическа дестинация. 

Кандидатът на БСП подчерта, че има решения на проблемите и може да реализира целите, но трябва отчетност, контрол и гражданите да участват в решенията. Трябва да се сложи край на продажбите на общинска собственост, прекратяване на порочните практики с обществените поръчки, актуализиране на ОУП, рекламиране на културно-историческото наследство и природните дадености, ремонт и изграждане на пътната инфраструктура. 

„Нека в неделя се обединим и да започнем новото летоброене за община Ловеч. Вашият избор е моята отговорност за нашия обичан Ловеч!“, заяви Илевски.

Събитието закриха народният певец Христо Косашки и гайдари от Смолян.