Вяра Емилова, БСП: Дарихме козунаци на над 400 човека в Ловеч и областта

„Солидарен Великден с БСП“ има за цел да даде лъч надежда за предстоящите светли великденски празници

„Над 400 козунака дарихме в кампанията "Солидарен Великден с БСП" в Ловеч и областта. Освен за нуждаещите се, инициативата има за цел да стимулира и да подкрепи българските производители.” Това заяви от Ловеч Вяра Емилова, секретар на парламентарната група на “БСП за България“ и на ИБ на левицата. Тя посочи, че кампанията има за цел да даде лъч надежда за предстоящите светли великденски празници.

Емилова благодари на всички социалисти, които са се включили в кампанията и по този начин са допринесли нуждаещите се българи да прекарат един по-светъл празник. Тя допълни, че социалистите са посетили множество домове за възрастни хора, както и защитени жилища за хора със специални потребности, където са зарадвали хората за предстоящите великденски празници и добави, че "Солидарен Великден с БСП"  ще продължи и в следващите дни, когато социалистите ще посетят общините Летница, Ябланица, Тетевен и Луковит.

В заключение тя подчерта, че благодарение на „Солидарен Великден с БСП“  десетки хиляди социално слаби българи са имали своя достоен празник. „Кампанията стартира преди 3 години и се превърна в ежегодна”, завърши Емилова.