Кандидатите на "БСП за България" в тетевенските села Глогово и Градежница: Съпричастни сме с проблемите ви, заедно ще водим битка за преодоляването им

Юли 07, 2021 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 571

07.07.2021

Продължават срещите на кандидати за народни представители от листата на Коалиция "БСП за България" в 11-ти МИР. Вчера /6 юли/ водачът на листата Ирена Анастасова, заедно с кандидатите Минчо Казанджиев, Христомир Маринов и Иван Иванов са били докъсно на срещи с хората от тетевенските села Глогово и Градежница. Участниците в срещите са споделили надеждата си, че на предстоящите избори купеният вот ще бъде силно ограничен, защото на 4 април повече от 60 на сто от гласовете в двете села са били купени. Жителите на селата са показали на кандидатите как се ремонтират улици и как се отчитат уж завършени ремонти, с 200 метра положен асфалт. Показали са им и тревата, която е поникнала върху ремонтирани улици преди година.

Майките на малки дечица от Глогово са разказали, че в детската градина още се отопляват на дърва, а общинският кмет от ГЕРБ М. Цветанова е заявила - да се съберат пред общината да протестират за по-добра материална база, а тя ще прецени дали да ги приеме. Споделили са, че подкрепят предложението на БСП за безплатни детски ясли и градини, както и целия пакет от мерки в подкрепа на младите семейства. Притеснени са от проблемите с водоснабдяването, от липсата на места в гробищните паркове, поради което погребват починалите си близки в дворовете на къщите си. Ирена Анастасова е споделила: "Оценяваме и сме благодарни за топлотата, с която ни приехте. Съпричастни сме с проблемите ви! Поемаме ангажимент след изборите да организираме приемни в цялата област, включително и тук, за да сме близо до вас и заедно да водим битката за преодоляването им!", добавят от БСП. Днес срещите на кандидатите на Коалиция "БСП за България" в 11-ти МИР продължават в община Априлци.