Проведоха се общински конференции и общо събрание на БСП в Ябланица, Угърчин и Априлци

24.03.2016 г.

По информация на Ралица Андреева, проведени са отчетно-изборни конференции в общините Ябланица, Угърчин и Априлци. Направени са следните номинации:

ЯБЛАНИЦА

На проведената на 18.03.2016 г. общинска отчетно-изборна конференция за делегат на 49-тия конгрес на БСП е избран Димитър Драганов. Номинации за председател на НС на БСП не е направена, за членове на НС на БСП са предложени Евгений Узунов и Янаки Стоилов. Предложения за членове и председател на ОПКК не са направени.

УГЪРЧИН

На проведената на 19.03.2016 г. общинска отчетно-изборна конференция за делегат на 49-тия конгрес на БСП е избран Борислав Патарински. Номинация за председател на НС на БСП е направена за Корнелия Нинова, за членове на НС на БСП са предложени Михаил Миков и Янаки Стоилов. Предложения за членове и председател на ОПКК не са направени.

АПРИЛЦИ

На проведеното на 21.03.2016 г. общо събрание за делегат на 49-тия конгрес на БСП е избран Цвятко Стоянов Димитров. Номинации за председател на НС на БСП са направени за Михаил Миков и Корнелия Нинова, а за членове на НС на БСП са предложени - Донка Михайлова и Евгений Узунов. Предложения за членове и председател на ОПКК не са направени.