БСП-Ловеч с благотворителни инициативи в помощ на Гого

Окт 15, 2015 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 1469

Социалистите организират „DRIFT & DRAG” и PAINTBALL игри

БСП-Ловеч организира благотворителни инициативи в помощ на пострадалия при пътен инцидент Григор Иванов, ученик в езиковата гимназия. От партията се обръщат към неговите съученици и приятели, които първи отправиха призива да му се помогне. „ Мили млади хора от Езикова гимназия, подкрепяме вашата инициатива да помогнем Григор, ваш приятел и наш съгражданин, в тежък за него и семейството му момент. С този ваш жест вие показвате на нас, по-възрастните, че трябва да бъдем солидарни и добри един към друг”, се казва в обръщението на социалистите. От БСП уточняват, че предизборният щаб вече работи за подпомагане на семейството на Григор.
На 17.10.2015г., от 10:00 часа, на пистата в село Дойренци социалистите организират „DRIFT & DRAG”, под надслов „Да подадем ръка на пострадалите от катастрофи“. 
 На 18.10.2015 от 12:00 часа в двора на казармата ще се проведат PAINTBALL игри. 
 И двете събития ще бъдат проведени с благотворителна цел, в подкрепа на Григор.
 Кандидатът за кмет на Община Ловеч - Минчо Казанджиев, кандидатите за общински съветници и народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Горов ще се включат в дарителската кампания с лични средства, необходими, „за да изправим заедно Гого на крака“.