Възторжено и с възгласи „Той е кметът!“ посрещнаха Казанджиев в Клуба на инвалида във Вароша и в Клуба на слепите

Окт 01, 2015 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 1570

Дългогодишният кмет на Ловеч и кандидат за четвърти мандат пожела на всички да са все така задружни

Изключително възторжено посрещнаха днес кандидата за кмет на община Ловеч Минчо Казанджиев хората от Клуба на инвалида в кв. Вароша. С възгласи „Той е кметът!“, „Ето го нашия кмет“ хората го наобиколиха и един през друг го поздравяваха и му пожелаваха победа на изборите. Още с влизането в клуба го посрещнаха със ситна ръченица, на което той отвърна с адекватни умения. После се хвана и на извилото си хоро. И понеже всички говореха едновременно и всеки искаше нещо да попита, Казанджиев заръча: „Да поискате от кмета да ви купи микрофони, че да се чуваме“. И, разбира се, пое този ангажимент като добавка към вече предоставената от него CD уредба.

Днес на 1 октомври членовете на клуба във Вароша отпразнуваха Деня на възрастните хора. Този клуб е един от най-жизнените и за мен е удоволствие винаги да бъда сред вас, каза Казанджиев, поднасяйки специален дар – кметско вино за приятели, което подарява само на най-близките си хора, и торта, тъй като „вие приготвяте такива вкусни ястия, че аз няма с какво да ви изненадам“.

Дългогодишният кмет на Ловеч и кандидат за четвърти мандат пожела на всички да са все така задружни и им благодари за стореното съвместно през изминалите 12 години. Сетне домакини и гост си поговориха за предстоящото в идните четири години.

Накрая членовете на Клуба на инвалида изпратиха Казанджиев с бурните аплодисменти, с каквито го посрещнаха, и с уверението, че техният избор на 25 октомври е бюлетина № 12.

Подобно уверение той получи и по-рано при срещата си с ръководството на Териториалната организация на слепите в Ловеч, които само преди седмици получиха от община Ловеч като подарък CD плейър за своите говорящи книги. В клуба го посрещна лично председателят Цветанка Михайлова, която отново благодари на Казанджиев за бързия отклик на нейната молба. Днес той отново препотвърди обещаното вече – закупуване на компютър за клуба и осигуряване на транспорт за еднодневни екскурзии.