БСП-Ловеч пред Миков: Готови сме за изборите!

Сеп 29, 2015 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 2266

Председателят на НС на БСП Михаил Миков откри кампанията на БСП за предстоящите избори в Ловеч

Председателят на НС на БСП Михаил Миков откри кампанията на БСП за предстоящите избори в Ловеч. Кандитатът за четвърти мандат за кмет на Ловеч от БСП Минчо Казанджиев, кандидати за кметове на общините в област Ловеч, за кметове на населени места, кметски наместници и кандидатите за общински съветници на БСП заявиха пред него своята готовност за изборите и да продължават да се борят за развитието на общината и за доброто на хората.

Михаил Миков: Кандидатите на БСП в Ловеч достойно ще защитават интересите на хората

„Кандидатите на БСП в Ловеч със своята воля, със своя професионализъм ще представят достойно БСП на предстоящите избори и по-важното ще представляват интересите на хората от Ловеч“. Така лидерът на БСП Михаил Миков се обърна към събралите се в Драматичния театър в Ловеч за откриването на кампанията на левицата. Той благодари на Минчо Казанджиев и на кандидатите на БСП, които се борят за пореден мандат, за усърдния труд и това, че всеки ден неизменно са били до хората и са помагали за решаването на техните проблеми.

Миков подчерта, че е трудно, когато държавата прехвърля все повече отговорности на местната власт, без необходимите за това ресурси. „И затова е трудно да си кмет, когато твоята партия е в опозиция. Всичко това обаче, което Минчо Казанджиев и вие от листата сте направили, е доказателство, че когато човек иска и знае - има възможност как да постига целите си“, категоричен бе Миков. Той подчерта, че преди първия мандат на Казанджиев като кмет на Ловеч, там е имало едва 3 социални програми, сега те са 18.

Минчо Казанджиев: Вече 12 години работя за вас. Доверете ми се отново с номер 12

„Благодаря на БСП, че отново ми се довери да се борим заедно в битката за местни избори“. Това заяви кандидатът на БСП четвърти мандат за кмет на Ловеч Минчо Казанджиев. Той подчерта, че направеното през последните 12 години е видно и никой не може да го отрече. „Ние изградихме базата – техническата, културната, социалната, образователната и няма да спрем. Вече 12 работя за хората на Ловеч. Доверете се отново на мен и на моите колеги с номер 12“, заяви Казанджиев. Той подчерта, че в предстоящия мандат най-важното ще бъде да се икономизира общината, за да се разкрият повече работни места. Кандидатът на левицата подчерта, че няма да бъдат забравени и малките проекти, които внасят дори и малка разлика в живота на хората. „Време за експерименти няма. Доверете ни се и от първия ден ние ще се заемем с решаването на основните ви проблеми, защото ние ги познаваме и имаме готовите прокети за справянето с тях“, заключи Минчо Казанджиев.

Димитър Горов: Нашата листа е най-печелившата. Ще спечелим на първи тур

„Нашата листа е най-печелившата. Убеден съм в нейната победа“. Това заяви пред събралото се множество депутатът от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ от региона Димитър Горов. „Ние сме най-много, най-силни и знаем как да победим и ще спечелим още на първи тур“, категоричен бе Горов.

Евгений Узунов: Длъжни сме да победим на изборите заради ловчанлии

„Шест мандата Ловеч се управлява от червен кмет. Длъжни сме начело с Минчо Казанджиев и нашата листа отново да победим на предстоящите избори - заради хората, които ни подкрепят“. Това заяви председателят на Областния съвет на БСП-Ловеч и член на НС на БСП Евгений Узунов. Той подчерта, че БСП е партия с традиции и изградени личности, пример за което е Минчо Казанджиев. „Тези, които искат да имат успешен град и добър живот, трябва да изберат именно него“, категоричен бе Узунов.