Вяра Емилова: БСП е единствената партия с държавническо поведение

Nov 12, 2021 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 1068

12.11.2021 г.

„БСП единствена представи План за първите 100 дни на управление и това са предложения, свързани с нуждите на хората – намаляване на ДДС от 20 на 9% на основните хранителни продукти от малката потребителска кошница, а също така и намаляване на цената на тока, защото ни очаква една тежка зима. Ние усещаме по време на срещите, че българският народ изнемогва. Ние даваме разумните решения и вярвам, че със силната кампания, която направихме, гражданите ще ни повярват“, коментира по БСТВ водачът на листата на „БСП за България“ в Ловеч Вяра Емилова и изрази задоволство от хода и качеството на предизборната кампания на левицата.

Емилова откри потвърждение на впечатленията си в социологическите сондажи: „Още повече и социологията дава, че БСП ще бъде втора политическа сила. Аз вярвам в това и в резултата, който ще постигнем в неделя“.

„Народът вече не иска да чака, той иска максимално бързо промяна. Единствената партия сме с държавническо поведение“, каза още Вяра Емилова и изрази надежда, че изборите „2 в 1“ ще доведат до по-висока избирателна активност.